Új mozifilm-forgalmazó hazánkban

Új mozifilm-forgalmazó hazánkban

Alább a PARLUX, vagyis a legújabb hazai mozifilm forgalmazó hivatalos sajtóközleménye olvasható, a tovább mögött pedig első filmjük feliratos előzetese nézhető.

Bemutatkozik a PARLUX Entertainment & Consulting, a crossover mozi magyarországi nagykövete. A PARLUX új szereplő a mozifilm-forgalmazói piacon, elsősorban amerikai, illetve angol nyelven forgatott filmeket szeretnénk bemutatni a magyar közönségnek. Évente hozzávetlegesen tíz alkotás megjelentetését tervezzük. Csapatunk a szakmában már régebb óta aktív szereplőkből verbuválódott.

Kiemelt figyelmet fordítunk az ún. crossover mozinak mint új nemzetközi trendnek; szeretnénk Magyarországon a crossover mozifilmek nagykövetévé válni. (A crossover mozi kifejezés olyan alkotásokat takar, melyek magukon viselik ugyan alkotójuk jellegzetes kézjegyét, azonban a szélesebb közönség figyelmére is számot tartanak.)

Az értékesítési filozófiánk, hogy nem tud a vevőnk olyan szolgáltatást, szállítást, határidőt kérni, amit nekünk mint értékesítnek ne kellene tudnunk teljesíteni. Tevékenységünk során különösen aktívak leszünk a közösségi médiában, illetve ki kívánjuk aknázni buzz-marketing nyújtotta lehetőségeket a forgalmazásban. A filmforgalmazáson kívül kommunikációs- és sales-tanácsadással foglalkozunk.

Első bemutatónk 2012. január 12-én a Texas gyilkos földjén (Texas Killing Fields) című amerikai thriller lesz, melynek főszereplője az Avatar sztárja, Sam Worthington - ennek örömére a tovább mögött nézhető hozzá a feliratos előzetes.

Lájkoljátok a PARLUX Facebook oldalát.

Magyar bemutató:

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .