Transformers: A kihalás kora Super Bowlos TV Spot

A Paramount Pictures is a Super Bowlra gyúrt, és aközben ment le a Transformers: A kihalás kora (Transformers: Age of Extinction) első képsorai, ahogyan azt korábban bejelentették, szóval át is adnám a szót a robotoknak.

Super Bowl TV Spot:

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

3 hozzászólás

  1. GoDach

    Az első részt, kamerásan láttam felirat nélkül, kevés angoltudással vagy 5x két nap alatt. Aztán moziban és DVD-n is megvettem. Szerettem volna támogatni a folytatásokat. Nem voltam Trans Fan és a mesékből is kimaradtam, de a film trailere meggyőzött. Sajnos a második rész, már nem fogott meg. Lehunyt a lelkesedésem és a harmadikban a főszereplő csaj hiánya is rátett arra, hogy fél szemmel nézzem meg csak. Ez viszont megint meggyőzőnek bizonyult.

  2. Assassin

    Hát amikor bejelentették hogy teljesen új szereplőgárda lesz kicsit elszomorodtam de azt hiszem ez így jobb lesz :D

  3. GoDach:
    Fox kisasszony hiánya valóban fájó volt, mert egy még gyengébb színésznővel próbálták pótolni, aki még cicababának is kevés….

    Assassin:
    Meglátjuk, egyelőre nekem rohadt tömény ez a tévéreklám. :D Hirtelen azt sem tudtam, hol vagyok. Ja, Bay megérkezett! :)