Topher Grace kísértetei Leonardo DiCaprio felügyeletével

A The Hollywood Reporter írja beszámolójában, hogy a Blumhouse Pictures újabb természetfeletti elemeket is tartalmazó thrillert készít Home címmel, amelynek főszerepére Topher Grace-t szerezték meg. Patricia Clarksonnal pedig már zajlanak a tárgyalások, hogy vállalja el a másik főszerepet.

Topher Grace kísértetei Leonardo DiCaprio felügyeletével

A történetben egy férfit (Topher Grace) követhetünk nyomon, akit nemrég engedtek ki egy elmegyógyintézetből. Közben örökölt egy kastélyt, és fura eseménysorozatok után elkezd hinni benne, hogy otthonát kísértetek járják.

Dennis Iliadis rendezi a filmet Adam Alleca forgatókönyvéből, amelynél Jason Blum oldalán Leonardo DiCaprio és Jennifer Davisson Killoran is produceri tisztséget tölt be. Eredetileg Wes Craven rendezte volna a filmet, amelyben Brittany Snow lett volna a főszereplő, de egyikük sem kért a projektből.

Topher Grace-t következőnek Christopher Nolan sci-fijében, az Interstellarban láthatjuk, de részese a The Calling című krimi-thrillernek is.

A forgatás részleteit nem tudjuk.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .