Tom Wellinget kinézte a Marvel következő szuperhősös projektjébe

Tom Wellinget kinézte a Marvel következő szuperhősös projektjébe

Tom Wellinget nem sokáig láthatjuk Clark Kent szerepében a CW csatornán futó Smallville sorozatban, amely pénteken, május 13-án végleg véget ér. Úgy tűnik, a színész még 10 évnyi szuperhősködés után is tovább szeretné folytatni ezt a vonalat. És most jön a sors iróniája: a Marvel kinézte őt egyik jövőbeli képregénykalandjába.

Jelen pillanatban még nem tudni, melyik projektbe szeretnék Tom Wellinget látni, de a stúdió olyan adaptációkat tervez, mint a Doctor Strange, a Runaways és a Deathlok. Tom Welling esélyes volt a Vadász szerepére a Hófehérke és a Vadászban (Snow White and the Huntsman), de mint tegnap kiderült, végül Chris Hemsworth lett a befutó.

Továbbá az sem kizárt, hogy Tom Welling újra együtt dolgozik a Smallville kreátoraival, Alfred Gough-al és Miles Millarral a Quartermain rebooton.

Alig egy éve került szóba a Quartermain, amikor arról lehetett hallani, hogy Sam Worthington szerződött le a főszerepre, bár úgy tűnik, ez meghiúsul. Jelenleg nem tudni, hogy Alfred Gough és Miles Millar felajánlották-e a szerepet Tom Wellingnek, avagy sem, bár bennfentesek azt állítják, hogy újra együtt dolgozik majd a trió.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .