Tom Cruise és új barátnője

Tom Cruise arra készül, hogy A holnap határa (16E) (Edge of Tomorrow, hazai bemutató: május 29.) című új filmjében egy időhurkon keresztülvágva mentse meg a Földet a világűrből érkezett támadók ellen, de közben a magánélete sem békés. Az internetet ellepték azok a hírek, hogy új barátnője van. A gyanúsított: Laura Prepon, 34 éves tévészínésznő, aki rövid hallgatás után a napokban végre a nyilvánosság elé lépett: és mindent tagad.

Tom Cruise és új barátnője

- Talán azért merült ez fel, mert én is a szcientológia híve vagyok - mondta a színésznő. - De ennyi köztünk az egyetlen kapocs.

A tagadás egyértelmű; a néhány héttel ezelőtt felröppent, és azóta gyorsan terjedő hír terjesztői azonban úgy látszik, jobban tudják - a hír tovább terjed. Az újságíróknak szerencsére hamarosan módjuk lesz a másik felet is megkérdezni: a jövő hónapban kerül a mozikba Doug Liman különlegesen látványos, nagy költségvetésű sci-fi-akciófilmje, A holnap határa, melyben Tom Cruise játssza a főszerepet: a bemutató körüli sajtótájékoztatókon valószínűleg fel fog még bukkanni párszor Laura Prepon neve.

IC Press

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .