Tina Fey Afganisztánból és Pakisztánból tudósít

Tina Fey ismét lepaktált a Paramount Picturesszel, ugyanis ő fogja alakítani a The Taliban Shuffle főszereplőjét, amelyet producál is. A projekt alapjait Kim Barker valós alapokon nyugvó, azonos című memoárja adja, amelyet 2012-ben adott ki a Random House.

Tina Fey Afganisztánból és Pakisztánból tudósít

Kim Baker 2002-ben újságíróként először érkezett Kabulba, útlevél nélkül, és csak angolul beszélt, ennek ellenére megpróbált Afganisztánból és Pakisztánból is tudósítani. Eleinte az iszlám aktivistákról és az újjáépítésekről számolt be, ám a jelentősebb iraki hírek mellett ezek eltörpültek. Ahogy azonban egyre több részét járta be Afganisztánnak és Pakisztánnak, egyre jobban megszerette a két országot és aggódni kezdett a jövőjükért. Barker emlékirata egy sötét humorú és kíméletlen olvasmány, melyben merész stílusban ír az „elfelejtett háború” abszurditásáról és tragédiáiról, valamint arról, hogyan talált humorra és emberségre a pusztítás és bánat között.

Tina Fey szerezte meg a könyv opciós jogait, amelynek adaptálását Robert Carlcokra bízza, akivel már nem most dolgozik együtt először. Közös munkájuk van például a Saturday Night Live-ban és A stúdióban (30 Rock) is. A színésznő mellett Lorne Michaels is producer lesz a Broaday Videón keresztül.

A forgatásról nem érkezett információ.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .