Tim Burton rendezné a Beetlejuice 2-t és Vándorsólyom kisasszonyékat is

Tim Burton rendezné a Beetlejuice 2-t és Vándorsólyom kisasszonyékat is

Márciusban megtudhattuk Seth Grahame-Smithtől, hogy elkezdte körmölni a Beetlejuice 2 forgatókönyvét, azonban azóta is csend lengte körül a projektet. Ma reggelre virradóan a Schmoes Know arról tájékoztatott, hogy a Beetlejuice - Kísértethistória (Beetlejuice) rendezője, Tim Burton minden erejével azon fáradozik, hogy megrendezze a folytatást.

Burton múlthéten még azt fontolgatta, hogy kiszáll a Miss Peregrine's Home for Peculiar Children (Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei) adaptáció elkészítéséből, hogy a Beetlejuice 2-re fókuszálhasson. Jelenleg viszont átgondolta a dolgokat, és azt a döntést hozta állítólag, hogy mindkét filmet ő rendezi, azonban arról nincs hír, hogy melyiket mikortól, vagy, hogy melyik kerül terítékre hamarabb.

Még 2011-ben Seth Grahame-Smith és Davit Katzenberg társíró arról nyilatkoztak, hogy Tim Burton áldását adta a remake-re. Nem sokkal később, 2012 januárjában Burton arról beszélt, hogy szívesen visszatérne rendezőként.

Egy időben Michael Keatonnal is tárgyaltak a címszereplő kapcsán, de arról már nem adtak hírt, hogy létrejött-e az egyezség, vagy sem. A forrás azt is megtudta, hogy a már elkészült forgatókönyv igazán remek lett, de a történet részleteivel ők sem tudtak szolgálni. Remélhetőleg nem kacsa az egész.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .