Thor kalapácsára legyen mondva: egy rakat ígéretes castinghír

Thor kalapácsára legyen mondva egy rakat ígéretes castinghír[2]Összegyűlt néhány szereplőválogatásos hír. Az első ilyen, hogy Zoe Saldana csatlakozott a Machete Kills szereplőgárdájához. A filmet Robert Rodriguez rendezi, de karakteréről nem derült ki semmi, viszont a történet egy pontján smacizni fog Machete-tel. Szóval őt is beírhatjuk a Machete-macák sorába.

Mads Mikkelsen lepacsizott a Marvellel a Thor 2 főgonoszának szerepére, viszont meglepő módon az ő karakterét sem nevezték meg. Ashley Hamiltonnak pedig az Vasember 3-ban (Iron Man 3) lesz egy kisebb szerepe, a gonosz Tűzerőt, a képregényekből már ismert karaktert fogja megeleveníteni.

A harmadik pedig egy RED 2 szereplőválogatásos hír, amelyhez a napokban láthattunk egy teaser plakátot. Az új szereplő pedig nem más, mint a legendás Anthony Hopkins, aki egy visszavonult CIA ügynök bőrébe bújik, csak úgy, mint Bruce Willis, Helen Mirren vagy John Malkovich. Mint már az előbb említett plakáton felfedezhető volt, Catherine Zeta-Jones is jelen lesz, valamint Byung-hun Lee is.

Bradley Cooper a Másnaposok 3 (The Hangover Part III) után kicsit komolyabb vizekre evez, ugyanis az American Sniperben egy tengerészgyalogos szerepét vállalta el, az alapokat pedig Chris Kyle memoárjai adják. Kevin Hart, a Think Like a Man című szenzáció után ismét egy vígjátékban, a Valet Guys-ban fog remekelni, Kevin James oldalán.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .