The Hummingbird Project előzetes

A The Hummingbird Project egy egészen meggyőző thrillernek tűnik, ráadásul Jesse Eisenberg mellett Alexander Skarsgard és Salma Hayek alakítják a főszereplőit.

Vincent (Eisenberg) és Anton (Skarsgard) unokatestvérek, akik az online kereskedelem világában próbálnak nagyot szakítani, de nincs könnyű dolguk, mivel a tétek hatalmasak és egy-egy ezredmásodperc is döntő lehet. A páros elhatározza, hogy kiépítenek egy villámgyors optikai kábelt Kansas és New York között, amellyel milliókat kaszálhatnának. A fiúk belevágnak őrült kalandjukba, melynek során semmi sem megy a tervek szerint, ráadásul korábbi őrült főnökük, Eva Torres (Hayek) is a sarkukba van, akinek feltett szándéka, hogy meghiúsítsák a kuzinok nagy tervét és legyőzze őket a saját játékukban - bármi áron.

A filmet Kim Nguyen írta és rendezte saját forgatókönyvéből, amelyet március 15-én mutatnak be az Államokban, a világpremier pedig tavaly szeptemberben Torontóban volt.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .