Tervek Múmiával, Drakulával és Frankensteinnel

A Universal Picturesnél nagyon dolgoznak azon, hogy felélesszék a szörnyuniverzumukat, amelyről mára virradóan a Variety hozott friss információkat.

Tervek Múmiával, Drakulával és Frankensteinnel

A forrás szerint a stúdió kicsit más megközelítéssel operálna, és továbbra is tervezik, hogy átemelnek egyes elemeket a Marvel egyre komplexebb szuperhősös univerzumából. A stúdió a tervek szerint minden évben bemutat egy új horrorfilmet, kezdve a sort A múmia (The Mummy) reboottal, melyet Alex Kurtman rendez. A forgatás jövőre kezdődik, 2017. március 24-től nézhetjük. A Variety beszámolójából az is kiderül, hogy a továbbiakban Drakula, Van Helsing, Frankenstein menyasszonya és a Farkasember folytatnák a sort…

Mitológiát szeretnének teremteni, ami jól hangzik, csak kérdés, hogy mi valósul meg belőle. Nem sokkal Az ismeretlen Drakula bemutatója után bejelentették, hogy ez az első film ebben a franchise-ban, bár az eredeti tervek szerint nem így lett volna. A filmhez utólag forgattak egy stáblista utáni jelenetet, amelyben Drakula napjainkban jár, ami egy prológus az univerzumhoz. Azt egyelőre nem tudni, Luke Evans visszatér-e a szerepben, sem azt, hogy Drakula pontosan hogyan illeszkedik ebbe az univerzumba.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .