Terminator Genesys folytatások 2017-ben és 2018-ban is

Nemrég fejeződött be a Terminator Genesys forgatása, és a Paramount Pictures annyira bízik a filmben, hogy máris bejelentettek két folytatást hozzá. A Terminator Genesys 2015. július 1-jén nyit Amerikában, mi viszont jelen állás szerint már június 25-től jegyet válthatunk rá.

Terminator Genesys folytatások 2017-ben és 2018-ban is

Na, de nézzük a Box Office Mojo bejelentését, akik szerint a Terminator Genesys 2 már 2017. május 19-én mozikba kerül, a Terminator Genesys 3 pedig 2018. június 29-én. Ezek alapján a stúdió vélhetőleg egyszerre forgatja le a filmeket, és egy év csúszással mutatja be őket. Annyira egyébként nem meglepő a bejelentés, hiszen tavaly volt már róla szó, hogy új trilógiában gondolkodnak, de azért célszerű lett volna megvárni, hogy mit produkál az első film a kasszáknál.

Arról még korai lenne beszélni, hogy Alan Taylor rendező visszatér-e, viszont az első rész főszereplői, vagyis Arnold Schwarzenegger, Jason Clarke, Emilia Clarke, Jai Courtney, Matt Smith, J.K. Simmons, Douglas Smith és Dayo Okeniyi nagy eséllyel újra feltűnnek a színen.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .