Tényleg a Russo tesóké lett a Bosszúállók 3 és 4?

A Sonys kiszivárgott e-mailekből kiderült annak idején, hogy az Amerika Kapitány - A tél katonája, és az Amerika Kapitány 3 (Captain America: Civil War) rendezői dirigálhatják a Bosszúállók 3-at (Avengers: Infinity War Part 1) és a Bosszúállók 4-et (Avengers: Infinity War Part 2) is, ami nem lenne meglepő lépés a Marvel részéről.

Tényleg a Russo tesóké lett a Bosszúállók 3 és 4

Mivel Joss Whedon nem tart igényt a harmadik-negyedik felvonásra, így még lehet is értelme a dolognak. A legújabb hírek a Badass Digest oldalán ütötték fel fejüket, akik azt állítják, hogy Anthony és Joe Russóval lepacsizott a Marvel, vagyis véglegesítették a tárgyalásokat.

Még ha ez igaz is, egyelőre az írók kilétét homály fedi, de a forrás szerint a Marvel Christopher Markusszal és Stephen McFeelyvel tárgyal, hogy dobják papírra a forgatókönyvet, akik mindhárom Amerika Kapitányban közreműködtek, de a Thor: Sötét világot is ők jegyzik.

Frissítve 06:47 - Ma reggelre virradóan több más forrás is megerősítette az imént olvasottakat, szóval eléggé valósnak tűnik a dolog, de azért várjuk meg, hogy a Marvel mit reagál hivatalosan.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .