Tarsem Singh tucatfilm rendezését vállalta be?!

IMMORTALS

A The Wrap értesülései szerint Tarsem Singh elvállalta a The Panopticon rendezését, amelye a Good Universe égisze alatt készül.

A történet egy átlagos emberről szól, aki egy napon fura csomagot kap, amelyben egy saját magától származó hangfelvétel található, és arra figyelmezteti, hogy a világot veszély fenyegeti. Versenyt kell futnia az idővel, hogy fényt derítsen erre a rejtélyre, mielőtt még túl késő lenne az emberiség számára. Eredeti sztori, meg kell hagyni! (Nem!)

Craig Rosenberg (The Quiet Ones) írta a forgatókönyvet, producerként pedig Andrew Lazar lesz jelen, a Good Unvierse-es Nathan Kahane és Joseph Drake pedig executive produceri posztot tölt majd be. A forgatás részleteiről még nincs információ.

Tarsem Singh legutóbb a Tükröm, tükrömet rendezte, előtte pedig a Halhatatlanokkal hallatott magáról, de ne feledjük a Selflesst sem, amely egy készülőfélben lévő projekt Ryan Reynolds főszereplésével.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .