Táncoló talpak 2 minden mennyiségben DVD-n és BD-n

Addig-meddig, hogy a Táncoló talpak 2 (Happy Feet Two) mozipremierjéről csak lecsúsztam, de segáz, április 25-től megvásárolható hazánkban többféle kiadásban. Választhatjuk a sima egylemezes DVD-t, az első és második részt tartalmazó box set-et, valamint sima Blu-rayt, és annak 3D-s változatát.

Táncoló talpak 2 minden mennyiségben DVD-n

Topi visszatért - és mindenki kedvenc szteppelő pingvinjének már van egy fia, Erik! Meglehet, Topi a táncra született, Erik azonban sehogy sem érzi a ritmust. Az Oscar-díjas Táncoló talpak káprázatos folytatásában Eriknek meg kell találnia a helyét a világban, ahol minden az ének és a tánc körül forog. Amikor aztán egy hatalmas jéghegy miatt veszélybe kerül a császárpingvinek egész nemzete, a Déli-sark minden lakójának - kicsitől a nagyig - össze kell fognia a megmentésükért... Erik pedig végre rájön, mire is teremtette őt a sors.

Táncoló talpak 2 minden mennyiségben BD-n

A DVD TECHNIKAI INFOI:

Hangok: magyar, angol, bolgár, héber, román (5.1)

Feliratok: magyar, angol halláskárosultaknak, héber, román

Játékidő: kb. 95 perc

Képarány: 2.35:1

A DVD EXTRÁI (magyar felirattal):

Baráti segítség pingvineknek

Hogyan rajzoljunk pingvint

Új Bolondos dallamok-rövidfilm

És három karaokedal

A BD TECHNIKAI INFOI:

Hangok: angol (5.1 DTS HD veszteségmentes hang), magyar, bolgár, cseh, észt, lett, litván, orosz, román, szlovák, ukrán (5.1)

Feliratok: magyar, angol halláskárosultaknak, arab, cseh, orosz, román, ukrán

Játékidő: kb. 99 perc

Képarány: 2.40:1

A BD EXTRÁI (magyar felirattal):

JÁRD BE A DÉLI-SARKOT LIL’P-NUTTAL! Benjamin „Lil P-Nut” Flores. Jr. („Atticus”) körbekalauzol a Déli-sark csodálatos világában. Tudj meg mókás információkat a bálnák, krillek, pingvinek és más élőlények lakhelyéről!

TANULD MEG LERAJZOLNI AZ ENNIVALÓ PINGVINT, ERIKET! Utasítások lépésről lépésre, hogyan rajzold le kedvenc pingvinedet.

ALECIA MOORE (P!NK) ELMESÉLI, MILYEN GLORIA HANGJÁNAK LENNI, ÉS AZ ÚJ DALÁNAK ÍRÁSÁRÓL IS BESZÁMOL.

ÉS MÉG SOK MÁS!

TUDNIVALÓK A BD3D-ről:

A FILM 3D VÁLTOZATÁNAK MEGTEKINTÉSÉHEZ AZ ALÁBBIAK SZÜKSÉGESEK: 3D HDTV + KOMPATIBILIS 3D SZEMÜVEG + BLU-RAY 3D LEJÁTSZÓ VAGY PLAYSTATION®3 RENDSZER* + NAGY SEBESSÉGŰ HDMI KÁBEL*

A doboz tartalmazza a bármilyen Blu-rayTM lejátszón lejátszható 2D változatot is.

A BD3D EXTRÁI:

FEDEZD FEL A DÉLI-SARK LENYŰGÖZŐ VILÁGÁT 3D-BEN

ÚJ BOLONDOS DALLAMOK-RÖVIDFILM

TANULD MEG LERAJZOLNI AZ ENNIVALÓ PINGVINT, ERIKET! Utasítások lépésről lépésre, hogyan rajzold le kedvenc pingvinedet.

AND MUCH MORE!

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

4 hozzászólás

  1. Anonymous

    Köszi! Nagyon jó!
    Elvileg lesz egy olyan kiadás is amiben az 1-2 lesz díszdobozban + egy plüssfigura. Bővebb infót, pláne képet nem találtam, elég limitált darab lesz gondolom, akár csak az elsőnél volt.

  2. Igen, az limited lesz. Anno az elsőnél talán még slipcase-eset is ki lehetett fogni, bár lehet, hogy tévedek, nekem a sima van meg.

  3. Anonymous

    A slipcase alatt az oldalra csúsztatós díszdobozt érted akkor én anno a megjelenés napján sikerült azt megvennem. Akkor gondolom neked már a ProVideo-s kiadás van meg…
    Visszatérve ahhoz a TT 1-2 díszdobozhoz, plüssel még sehonnan nem tudom előrendelni, remélem hamarosan lesz.

    Tényleg, legalább 4 éve beszéltem az akkori Forum Home kiadóval, akik azt állították, hogy a duplalemezes extra változatot is megjelentették, de azt valamilyen rendezvény keretein belül lehetett csak megvenni, sajnos.

  4. Nem, még FHE-s, de lényegtelen, mert a sima puritántokos. Amúgy is egyik szilveszter estén kaptam el a Tescoban akciósan, mikor sültkrumpliért ugrottam ki. :D

    Hát, nem biztos, hogy lesz, de fakkpress, bocsánat, xpress-t nézd meg. :) (kicsit összevesztem velük, volt olyan év, hogy 200 ezret költöttem náluk, és nem a vevőé volt az utolsó szó. Hát anyjuk!)

    Hm, hát ez az infó még nekem is új, szóval ha létezett, akkor elég limited lehetett.