T.J. Miller Nardo-hoz vezető útja

T.J. Miller Nardo-hoz vezetQ útja[6]T.J. Miller szerződött le a Columbia Pictures által készítendő vígjáték, a Road to Nardo egyik főszerepére, tájékoztatott a The Hollywood Reporter.

A színész az egyik szobatársat fogja alakítani, aki útra kel, hogy megmentse barátját, Nardo-t, aki Mexikóban maradt egyedül és meztelenül. T.J. Miller karakterét úgy írták le, hogy egy bölcs, de hanyag fiatal férfi, akinek fő életcélja az ivás, a játszás, és a véletlenszerű csajozás.

Miller számára ez lesz az első főszerep, mivel eddig csak mellékszerepeket játszott a Cloverfield-ben, az Extract-ban, a Túl jó nő a csajomban, a Száguldó bombában és a Maci Laciban.

A Másnaposok 2 egyik írója, Scot Armstrong ezzel a filmmel debütál rendezőként, és Andrew Waller és Mike Gagerman forgatókönyvéből fog dirigálni. Először 2010 márciusában lehetett hallani a projektről, amikor a Columbia Pictures-höz került a forgatókönyv.

A forgatás dátumát még nem tűzték ki.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .