Szuperhősös hírcsomag: Hulk, A Galaxis őrzői 2, női szuperhős, Hangyanő és Power Rangers

Hónap elején felröppent a pletyka, hogy a Planet Hulk történetét beleolthatják A Galaxis őrzői 2 (Guardians of the Galaxy 2) cselekményébe. Nos, erről maga James Gunn rendező nyilatkozott, méghozzá a The Playlistnek, hogy ez a pletyka 100%-ban félrebeszélés.

Szuperhősös hírcsomag Hulk, A Galaxis őrzői 2, női szuperhős, Hangyanő és Power Rangers

Kevin Feige producer pedig a Screencrushnak adott interjújában fejtette ki bővebben, hogy a Marvel egyelőre nem szeretne női szuperhősös filmet készíteni. Persze most szóba került a Fekete Özvegy (Black Widow) film, vagy akár a Ms. Marvel filmet is említhetném, persze a DC/Warner vonalon más a helyzet, hiszen ők pont azt szeretnék, hogy legyen női szuperhősük, hogy még több női nézőt csábítsanak a mozikba.

Evangeline Lillyt már többször említették az Ant-Man női főszerepére, és sokan azt hitték, hogy ő lesz Hank Pym (Michael Douglas) lánya, és Scott Lang (Paul Rudd) szerelme. Nos, a színésznő a legfrissebb hírekben tagadta, hogy bármi köze is lenne ehhez a filmhez.

Roberto Orci, a Power Rangers film executive producerétől megtudhattuk, hogy nyitva hagyják a lehetőséget, hogy az eredeti főszereplői visszatérhessenek, és az IGN-nek adott interjúban azt is elejtette, hogy a film kapcsolódni fog az eredeti tévésorozathoz. Végül pedig, ha már szuperhősködünk, akkor ide írnám, hogy a Xéna sorozat címszereplőjét játszó Lucy Lawless aláírt az Agents of S.H.I.E.L.D. második évadának egyik rejtélyes szerepére. A részleteket nem ismerjük, még azt sem, hogy egyrészes, vagy többrészes felkérést kapott.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .