Szuperhősös erőkkel megáldott híradag

Azt már tudjuk, hogy Christopher Nolan (Interstellar) kiszállt a Warner-DC vonalból, most viszont a The Daily Beast szerint Nolant nagyon érdekli, hogy J.J. Abrams milyen irányba viszi el az új Star Wars-filmet, ellenben azt is kijelentette, hogy nem akar belenyúlni a franchise-ba. Ha már Star Wars, akkor az egyik címmel még nem rendelkező testvérfilmről megerősítette Ivan Dunleavy, a Pinewood Studios góréja, hogy náluk fog forogni a film Sheppertonban. Egyébként állítólag a Gareth Edwards rendezésében készülőről van szó, de más források szerint igazándiból a Star Wars: Episode VIII-ról beszélt Dunleavy.

Szuperhősös erőkkel megáldott híradag_01

Továbbá az is kiderült, hogy Nolan érdeklődik a James Bond-filmek iránt, és még ha rá is bíznák a producerek egy új 007-es film rendezését, akkor sem vállalná el. Évekkel ezelőtt felajánlották neki ennek lehetőségét, és remek pozíciónak tartja, de nem az ő pályája.

Szintén nem új hír, hogy a Csodanő (Wonder Woman) film élére női rendezőt szeretne a Warner, és a legújabb hírek szerint Lexi Alexandernek valóban felajánlották a rendezés lehetőségét, de nem ő az egyetlen. A lista így fest: Kathryn Bigelow (Zero Dark Thirty), Mimi Leder (Deep Impact), Michelle Maxwell MacLaren (Totál szívás), Catherine Hardwicke (Twilight). Bár ez még mindig csak találgatás…

Szuperhősös erőkkel megáldott híradag_02

Matt Reeves, A majmok bolygója - Forradalom rendezője a DVD és Blu-ray megjelenése kapcsán csepegtetett némi infót A majmok bolygója 3-ról (Planet of the Apes 3), amelynek rendezője szintén ő lesz. A harmadik részben Caesar még bölcsebb vezető lett, a majmok fejese. Reeves jelenleg a forgatókönyvön dolgozik Mark Bombackkel, és a pletykák szerint a harmadik részben nagy összecsapás várható az emberek és a majmok között. Ezt egyelőre nem erősítették meg, viszont Caesar lényegében "kívülállóvá" válik mind a majmok, mind pedig az emberek világában.

A legújabb hírek is arról szólnak, hogy Margot Robbie lesz Harley Quinn a Suicide Squad filmben, azonban egyelőre ezt a Warner Bros. és a DC is tagadja a dolgot. Mindenesetre érdekes lenne.

Szuperhősös erőkkel megáldott híradag_03

Toby Kebbell, a Fantasztikus négyes (Fantastic Four) újragondolás Doctor Doomja elárult néhány részletet a karakterről. Kezdjük például rögtön azzal, hogy nagyon más lesz ez a gonosz, mint a képregényekben. Sőt, a születési neve és az eredettörténete is eltér majd a már ismert változattól.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .