Szuperhős session: jövőre Hulk TV sorozat és még idén forog az Ant-Man

Szuperhssession2[1]Az ABC tegnap nyilvánosságra hozta a 2012-2013-as felhozatalát, és a 2013-2014-es listán szerepel A hihetetlen Hulk (The Incredible Hulk) TV sorozat, amely 2010 novembere óta áll tervezés alatt.

Guillermo del Toro producerként felügyeli a drámasorozatot, szóval enyhén fogalmazok, ha annyit írok, hogy remek kezekben van a projekt. A harmadik különálló Hulk film sorsa egyelőre kérdéses, de korai lenne még bármit is gondolni róla, viszont igen kevéssé valószínű, hogy a TV képernyőkön is Mark Ruffalo alakítaná Bruce Bannert.

Szuperhssession24Kevin Feige tegnap két hamarosan bejelentésre kerülő Marveles szuperhős filmet emlegetett. Nem is kellett olyan sokat várni, és ha hihetünk magának Edgar Wrightnak, akkor az egyik az Ant-Man különálló film.

Nyilatkozatában kijelentette, hogy szépen haladnak előre a projekt dolgai, és véleménye szerint évvége felé ideális lenne, hogy kamerának essenek. Szóval nem csak a The World's Enddel akar elkészülni még idén, hanem az Ant-Man filmmel is. Sajnos mondjuk Steven Spielberg előző évét emlegette, aki ugye prezentált két nem annyira jó filmet, a Tintin kalandjait és a Hadak útján-t.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .