Szilveszter éjjel - New York-i és hazai díszbemutató (frissítve)

Holnaptól látható a hazai mozikban a Szilveszter éjjel (New Year's Eve) című romantikus vígjáték, amelynek a New York-i díszbemutatóján Hollywood színe-java is feltűnt. Kaptunk egy remek videóanyagot, amelyben a vörös szőnyegen bevonuló sztárokat láthatjuk, akik közül többen is rövid interjúk adnak. Megszólal többek között Michelle Pfeiffer, Zac Efron, Garry Marshall, Josh Duhamel, Sofia Vergara és még sokan mások is.

DSC_5887

A videót a tovább mögött találjátok, ahol ehhez kapcsolódóan további képek várnak, melyek a magyar díszbemutatón készültek, amelyen számos hazai sztár tette tiszteletét. A szilveszteri hangulatban telt eseményen ott voltak a Megasztáros Tolvai Reni és Kállay-Saunders András, továbbá Fenyő Iván, Fésűs Nelly, Gallusz Niki, illetve Joshi Bharat is. A képeket az alábbi linkről tudod letölteni.

Frissítve:

Los Angelesben megtartották az év legjobban várt sztáreseményét, a Szilveszter éjjel gálapremierjét. Ennyi sztár egyszerre talán még sosem vonult fel közösen a vörös szőnyegen, Ashton Kutchertől Hilary Swankig mindenki ott volt a film premierjén. A  bájos Katherine Heigl boldogan ölelte férjét, széles mosollyal pózolt a fotósok hada előtt, míg a gyönyörű Michelle Pfeiffer filmbeli karakteréről mesélt az újságíróknak. Abigail Breslin elmondta, mennyire szerencsésnek érzi magát, hogy New York-ban forgathatott csupa jófej színésszel, Gary Marshall pedig örömmel nézte a színészeket, akik mind azért versengtek, hogy végre egy igazi romantikus Marshall-filmben szerepelhessenek.
- Ez egy érzelmekkel teli romantikus film, ami rengeteg vidám pillanatot szerez minden mozinézőnek.- mondta Marshall a filmről.
    Hazai sztárjainknak nem kellett sokáig várniuk, rögtön az amerikai premiert követő napon együtt elő-szilveszterezhettek. A több szálon futó történet szilveszter éjjelén játszódik, az év legcsillogóbb, várakozásokkal teli napján, ahonnan a pezsgő sem hiányozhat: Kállay-Saunders András és Tolvai Reni már most koccintottak a közelgő december 31-re. Völgyesi Gabi, aki jövő év elejére várja a babáját, kíváncsian várta a Micsoda nő!  rendezőjének legújabb romantikus filmjét. Joshi Bharat nagylányával, a Jóban-Rosszban színésznője, Bálizs Anett barátnőjével, Fenyő Iván  pedig párjával érkezett a bemutatóra. Iván a vetítés után elárulta, hogy bár imádja a nyüzsgést, a nagyvárost, idén más tervei vannak:
- Legszívesebben egy vidéki házikóban, kandalló mellett ünnepelném a szilvesztert a barátaimmal. A világ számos városában buliztam már szilveszter éjjelén, romantikus emlékek is kötnek egy-egy évfordulóhoz, de idén úgy érzem, hogy egy nyugisabb, meghittebb szilvesztert szeretnék.

IC Press

DSC_5810DSC_5814DSC_5818DSC_5844DSC_5848DSC_5849DSC_5858DSC_5870DSC_5914DSC_5923DSC_5935DSC_5937

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .