Steven Soderbergh és az agytudomány

62712398

A Heat Vision Blog hírei szerint Steven Soderbergh a Fertőzés után újra együtt fog dolgozni Scott Z. Burns forgatókönyvíróval új közös projektjükön, amely a The Bitter Pill címet kapta.

A történetről mindössze annyit árultak el, hogy a film témája a pszichofarmakológia, amely azt vizsgálja, milyen hatással vannak az egyes gyógyszerek az agy működésére. Lorenzo di Bonaventura és Gregory Jacobs producerként lesznek jelen. A projektre jelenleg több stúdiónak is fáj a foga.

Úgy tűnt, hogy Steven Soderbergh következő filmje a The Man from U.N.C.L.E. lesz, melynek forgatókönyvét szintén Scott Z. Burns vetette papírra. Azonban a rendező másfél hete visszalépett a projekttől, mivel sem a költségvetés, sem pedig a szereplőválogatás ügyében nem jutottak közös nevezőre.

Egyelőre nem közölték, hogy mikor kezdik a The Bitter Pill forgatását, de nem elképzelhetetlen, hogy ez lesz Soderbergh következő filmje.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .