Star Wars és Marvel-filmek mindörökké

Miután a Star Wars 7 megdöntött szinte minden bevételi rekordot, semmi meglepő nincs abban, amit a Walt Disney illetékesei nyilatkoztak, pedig a Rogue One: A Star Wars Story, a Star Wars: Episode VIII, a Star Wars: Episode IX és a Young Han Solo spin-off még mozikba sem kerültek!

Star Wars és Marvel-filmek mindörökké

Bob Iger, a Disney góréja kerek perec kijelentette, hogy a terveik szerint nem állnak le a Star Wars-filmek készítésével azután sem, hogy az előbb említett négy filmet bemutatták. Ami pedig a Marvelt illeti, ebben a világban számtalan karakter van, ami örökre biztosítja számukra, hogy legyen úgynevezett 'alapanyag' a filmjeikhez.

Szóval a Disney és a Marvel addig gyártanak Star Wars- és szuperhősös filmeket, amíg meg nem unjuk azokat. Öhm... csak én gondolom, hogy elgurult egy kicsit a gyógyszer? Persze tényleg lehet bennük potenciál, meg ez a jövő, izé, akármi, de akkor is...

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

9 hozzászólás

  1. zsocso

    Hollywoodban az örökké azt jelenti, hogy az első bukásik. Persze az lehet, hogy még nagyon messze van.

    • Van még szufla mindkettőben. És hiába unom én is a napi szintű szuperhőshírek csepegtetését, maga a film mindig érdekelt, és nagyot nem hibáztak mostanában. Vagy csak késő este van, és nem jut eszembe semmi?! Cáfolj rám!

      • zsocso

        Ezzel kb. én is igy vagyok. Gyerekesnek és ötlettelennek tartom a mostani Marvel filmeket, de mindig hoznak egy szórakoztató szinvonalat. Ez pedig elég arra, hogy a következő film is érdekeljen. Ugyanez van a Star Wars-al is. Nekem a Force Awakens nagy csalódás volt, de tartom annyira jónak az univerzumot, hogy megnézzem a folytatásokat is. Nemtudok rád cáfolni. Egyetértek.

        • Másodjára jobban bejött a Force Awakens, adj majd neki egy újabb esélyt. :)

  2. Hollingsworth

    Én nagyon örülök hogy megint Star Wars filmeket láthatok a mozikban. Hatalmas univerzuma van (nagyobb mint a Marvelnek) és sok lehetőség van benne. Csak ezek legyenek is jül megsinálva. Mondjuk ez a decemberi Rogue one anyira engem se csiklandoz de tuti hogy megnézem a moziban. Tényleg lassan kéne jönnie egy teasernek belőle nem??

    • zsocso

      Szerintem éppen ezért fogják kijátszani a Darth Vader kártyát a Rogue One-nál. Az nagy löketet adna a filmnek.

  3. pikto

    Sziasztok,
    Marvel mozit már egy ideje nem nézek, egyszerűen nem tud érdekelni, hogy melyik hős melyik várost pusztítja el vagy menti meg. Valahogy úgy érzem már mindent láttam, persze lehet szebb és jobb, meg az is lesz.
    Az SW az nálam csalódás, moziban már nem hiszem hogy megnézem a következő filmeket, de mivel nagyon szeretem az univerzumát azért nem fogom kihagyni.
    Szufla az addig lesz amíg nem lesz bukás pár film, vagy a rajongók valamilyen oknál fogva el nem pártolnak a filmektől. És ez egyenlőre nincs így, szóval még hosszú évekig lehet nézni az ilyen fajta filmeket.
    Üdvözlettel:
    pikto

  4. Hollingsworth: Lassan, nagyon lassan jön majd egy előzetes, de még odébb van a premier, szóval nyár elején bőven ráérnek kidobni valami ízelítőt, de ahogy a Disneyt ismerjük, rohadt nagy kampányt fog kapni ez is.