Star Wars 7 képanyagok és Han Solo-morzsa

Tegnap nagy Star Wars 7-nap volt ismét. Az Entertainment Weekly különböző borítóképei mellé jelenetképek is érkeztek, melyeket a továbbiakban szemrevételezhettek.

Két nappal ezelőtt sajnálatos módon 32 éves korában elhunyt Daniel Fleetwood, aki halálos beteg volt, és egyben hatalmas Star Wars-rajongó is, akinek otthonában levetítették a Star Wars: Az ébredő Erő (Star Wars: Episode VII - The Force Awakens) még nem végleges változatát. RIP!

Lawrence Kasdanról is jött némi infó, aki több Star Wars-film forgatókönyvébe segédkezett be, első szkriptje pedig az 1980-as A Birodalom visszavághoz (Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back) készült, ahol társírói tisztséget töltött be. Harminc évvel később, közösen dobták papírra a hetedik rész forgatókönyvét J.J. Abramsszel, a Star Wars: Anthology: Han Solo szkriptjét pedig fiával, Jon Kasdannel írták, ami majd 2018. május 25-én kerül mozikba. Az íróval a német Bild készített interjút, akiknek elárulta, hogy a Han Solo Movie lesz az ő utolsó Star Wars-munkája.

1390-1391-force-awakens-cover-1

1390-1391-force-awakens-cover-2

1390-1391-force-awakens-cover-3

1390-1391-force-awakens-cover-4

rey-1

daisy-ridley

daisy-ridley-bb8-john-boyega

john-boyega-and-oscar-isaac

john-boyega-bb8-oscar-isaac

bb8

bobbajo

captain-phasma

adam-driver-john-boyega-daisy-ridley-1

boyega-chewbacca-ford

first-order-troopers-shoot

first-order-troopers

carrie-fischer

landing-ship

millennium-falcon-02

millennium-falcon-flies

first-order-tie-fighter

rey-star-destroyer

harisson-ford-jj-abrhams

han-solo-harrison-ford

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .