Sherlock Holmes 2 - Árnyjáték DVD-n és BD-n

Jó néhány napja már mutattam a május 9-én megjelenő Sherlock Holmes 2 - Árnyjáték (Sherlock Holmes: A Game of Shadows) DVD borítóját, és mára mellé a gyűjtemény borítója is, viszont néhány kimaradás még van, azokat később frissítem. Négyféle kiadvány jelenik meg hazánkban: sima DVD, DVD lentikuláris O-ringgel, Blu-ray és az első és második részt is tartalmazó, slipcase-es háromlemezes gyűjtemény.Sherlock Holmes 2 - Árnyjáték DVD-n és BD-nRobert Downey Jr. visszatér a világ leghíresebb nyomozója, Sherlock Holmes szerepében, Jude Law pedig Holmes barátját és kollégáját, dr. Watsont alakítja ismét a Sherlock Holmes 2 - Árnyjáték című filmben. Sherlock Holmesnál senkinek sem vág jobban az esze, ám most méltó szellemi ellenfélre akad, a szabadon garázdálkodó bűnöző elmére, James Moriarty professzorra (Jared Harris), akit zsenialitása mellett gátlástalansága tesz halálosan veszélyessé. Amikor gyilkosságok és terrorcselekmények követik egymást szerte a világon, csak Holmes és Watson állíthatják meg Moriartyt, hogy végrehajthassa gyilkos tervét, és megváltoztassa a történelem folyását.

A DVD TECHNIKAI INFOI:

Hang: magyar, angol, cseh (5.1), török (2.0)

Feliratok: magyar, angol halláskárosultaknak, arab, bolgár, cseh, portugál, román, török

Játékidő: 123 perc

Képarány: 2.35:1

A DVD EXTRÁI (magyar felirattal):

Sherlock Holmes és dr. Watson: Tökéletes összhang

Moriarty ördögi terve

Látvány a négyzeten

A BD TECHNIKAI INFOI:

Hangok: angol (5.1 DTS-HD Master Audio), magyar, brazíliai portugál, cseh, mandarin, orosz, ukrán (5.1)

Feliratok: magyar, angol halláskárosultaknak, arab, bolgár, brazíliai portugál, cseh, egyszerűsített kínai, észt, héber, horvát, lett, litván, orosz, román, szerb, szlovén

Játékidő: 129 perc

Képarány: 2.35:1

A BD EXTRÁI (magyar felirattal):

UTAZÁS SHERLOCK HOLMES KOPONYÁJA KÖRÜL – ROBERT DOWNEY JR. végigkalauzol a filmen, ahogy csak ő tud!

kép a képben • sztoribordok • fókuszpontok

képgalériák

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .