Shazam és Constantine sorsa a DC jövőjében

Volt némi kavarodás, hogy a Shazam! film a DC filmjei közé fog tartozni, vagy sem, és az sem volt világos, hogy mennyire fog hasonlítani a többi Igazság Ligája (Justice League) spin-offra.

Shazam és Constantine sorsa a DC jövőjében

Azonban most maga a DC vetett véget a pletykáknak, akik egy blog bejegyezésben erősítették meg, hogy a Shazam is beletartozik abba a tíz filmbe, mellyel új univerzumot kívánnak megteremteni. A többivel nem törném magam, ha nem bánjátok, nyugodtan szűrjetek a címkékre, segítenek.

Végül, ha már a DC filmek világa, akkor valamennyire ide tartozik a Constantine tévésorozat címszereplőjét játszó Matt Ryan kijelentése is. A színész elkotyogta, hogy ő bizony szívesen csatlakozna az Igazság Ligájához, azonban egyelőre nincsenek ilyen tervek.

A karakter sokkal inkább a Guillermo del Toro-féle Dark Universe (más néven Justice League Dark) egyik főszereplője, melyet del Toro fog írni és rendezni is elvileg. A forgatókönyv a Warner Bros. égisze alatt készült el, viszont az nem világos, hogy ez a film is részese lesz-e a DC készülő univerzumának. A jó hír, hogy del Toro mester nyitott arra, hogy Matt Ryan visszatérjen a filmben Constantine szerepében.

A rossz hír, hogy a Constantine tévésorozat első évada csak 13 részes lesz, és még nem rendelték be a második évadot.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .