Shannon és Spacey = Presley és Nixon

Az Oscar-díjra jelölt Michael Shannon fogja alakítani Elvis Presleyt a kétszeres Oscar-díjas Kevin Spacey mellett, aki pedig Richard Nixon szerepére írt alá az Elvis & Nixon című igaz történeten alapuló filmbe.

Shannon és Spacey = Presley és Nixon

Liza Johnson (Hateship Loveship) rendezi a filmet, amelynek alapjait Cary Elwes, Hanal és Joey Sagal forgatókönyve adja. A Prescience finanszírozza a filmet, a Bloom pedig a nemzetközi eladási jogokért felel, és igen, ez is egy lesz azon projektek között, ami jelen lesz az American Film Marketen.

Gondolom, a feljebb említett két férfit nem szükséges bemutatni. A történet akkor játszódik, amikor mindketten a csúcson vannak, ám tudják, ez nem lesz mindig így. A két bukástól rettegő férfi az ovális irodában találkozik egymással. A film 1970. december 21-én reggel indít, amikor a Rock'n Roll királya (Michael Shannon) feltűnt a Fehér Házban, hogy találkozót hozzon össze a világ legbefolyásosabb emberével, Richard Nixon elnökkel (Kevin Spacey). Elvis egy igen különös kéréssel fordul Nixonhoz: vegye fel őt tiszteletbeli szövetségi ügynöknek. Két ekkora kaliberű ember az ovális irodában, nem mindennapos, és a történetüket ebből a perspektívából még nem mesélte el senki.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .