Self/less videó Ryan Reynolds sci-fijéhez

Alig pár hónap múlva, július 31-én debütál odakint a Self/less, amelynek marketingjét most kezdte el tolni a Focus Features. Kezdetnek nézzünk néhány képet és egy vírusmarketinges videót.

Tarsem Singh rendező új sci-fijéről van szó, amelyről eredetileg már kellett volna hallanunk, de nem találom a múltját. Szóval premier hamarosan, a szereplőgárda pedig így fest: Matthew Goode, Ryan Reynolds, Michelle Dockery, Ben Kingsley, Sam Page, Natalie Martinez, Jesica Ahlberg, Mariana Paola Vicente.

A Self/less egy provokatív pszicho-sci-fi-thriller, amelynek középpontjában egy elképesztően gazdag ember (Ben Kingsley) áll, aki rákban szenved, és egy radikális orvosi eljárásnak hála átadja tudatát egy egészséges fiatalember (Ryan Reynolds) testébe. Csakhogy nem minden az, aminek látszik, ugyanis a férfi elkezdi felfedni a test rejtélyes eredetét és azt a szervezetet, amely szükség esetén a gyilkolástól sem riad vissza.

Welcome to Phoenix Biogenic:

Selfless videó Reynolds sci-fijéhez_01

Selfless videó Reynolds sci-fijéhez_02

Selfless videó Reynolds sci-fijéhez_03

Selfless videó Reynolds sci-fijéhez_04

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .