SDCC 2016: Marvel's Luke Cage teaser és a többiek

Egy kis összeállítás érkezik a Netflix sorozatairól, akik a Daredevillel valami egészen egyedit alkottak, már-már sokkal többet, mint amit manapság egy film nyújt. Első körben nézzük a Comic-Conra tartogatott Marvel’s Luke Cage teaserét. Főszerepben Mike Colter, Simone Missick, Franky Whaley, Mahershala Ali, Theo Rossi, Alfre Woodard és a visszatérő Rosario Dawson. Premier szeptember 30-án.

Marvel's Luke Cage poszter

Örömhír, hogy hivatalosan is berendelték a Daredevil harmadik évadát, viszont a hivatalos premierdátumról nem esett szó, de tippre maradnak a tavaszi premiernél. Visszatérők: Charlie Cox, Deborah Ann Woll, Elden Henson, Scott Glenn, Elodie Yung és Rosario Dawson.

Megérkezett a Marvel's Iron Fist első előzetese és posztere is, ami valamikor 2017-ben kerül műsorra. Főszerepben Finn Jones, Jessica Henwick, David Wenham, Jessica Stroup és Tom Pelphrey.

Marvel's Iron Fist poszter

És végül szintén a Marvel és a Netflix kollaborációjában készül a Marvel's The Defenders tévésorozat is, ami összehozza a négy szuperhőst, Daredevilt, Jessica Jonest, Luke Cage-et és Iron Fistet. Szintén 2017-ben kapjuk. Gigavárós.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

1 hozzászólás

  1. Ez a Luke Cage trailer ezzel az idegesitő zenével nagyon gyenge lett. Engem valahogy ezek a tévés Marvel sorozatok hidegen hagynak.