Scarlett Johanssont akarják az Uncharted női főszerepére

Scarlett Johanssont akarják az Uncharted női főszerepére

Mozgolódás történt David O. Russell játékadaptációja, az Uncharted: Drake's Fortune környékén, és elkezdték keresni a női főszerepre (Elena) legmegfelelőbb színésznőt. O. Russell két nevet említett nemrég, egyikük Amy Adams, a másik pedig Scarlett Johansson, akik közül az egyiket szívesen látná Mark Wahlberg oldalán.

Imádom Amyt. Mint ahogyan Scarlettet is. Asszem, találtam egy csomó nagyszerű színészt. Remélhetőleg a lehető legjobb döntést hozzuk.

O. Russell beszélt Elena karakteréről is:

Ah, Elena. Már utána olvastam egy kicsit, és azt hiszem, rengeteg új lehetőség rejlik benne.

Múlthónapban megerősítették, hogy Mark Wahlbergé a főszerep, és akkor Robert De Niro és Joe Pesci is aláírt a stábba. O. Russell az alábbiakat fűzte hozzá, ami szerint hivatalosnak vehetjük az infót:

A játék nagyon filmszerű, ez nem is kérdéses. Igazán keményen dolgozok rajta, én írom a forgatókönyvet, mint mondtam korábban, és nagyon izgatott vagyok, hogy elkészíthessem. Jó, hogy Mark benne van, jó, hogy De Niro is benne van. Jó az elképzelés, és mind benne vagyunk, mint egy nagy filmes család... de azt hiszem, meg kell várnunk, míg elkészül a szkript.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .