Scarlett Johansson, a chippendale gyilkosok egyike

A Sony Pictures égisze alatt készül a Rock That Body című R-es korhatár besorolású vígjáték, amelynek első forgatási képei megérkeztek, és nem is akárkit, Scarlett Johanssont is láthatjuk. A teljes galéria a ComingSoon oldalán tekinthető meg.

NEW YORK, NY - SEPTEMBER 26:  Scarlett Johansson is seen filming 'Rock That Body' on September 26, 2016 in Mount Vernon, New York.  (Photo by Alessio Botticelli/GC Images)

NEW YORK, NY - SEPTEMBER 26: Scarlett Johansson is seen filming 'Rock That Body' on September 26, 2016 in Mount Vernon, New York. (Photo by Alessio Botticelli/GC Images)

Johansson alakítja az egyik főszereplőt ebben a főként nőkkel operáló vígjátékban, méghozzá Jillian Bell, Ilana Glazer, Kate McKinnon, Zoe Kravitz és Demi Moore oldalán. Lucia Aniello és Paul W. Downs jegyzik a film forgatókönyvét, ami először 2015-ben a Black Listen landolt a megvalósítatlan projektek között.

A sztori elég ínycsiklandóan hangzik: öt barátnő egy leánybúcsúra kibérel tengerparti házat Miamiban, csakhogy véletlenül elteszik láb alól a chippendale fiút... A stúdió kemény képsorokat ígér, nagyjából úgy kell elképzelnünk a filmet, mintha a Másnaposokat ötvöznénk a Hóbortos hétvégével.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .