Scarlett Johansson, a szexi földönkívüli

RASPUTIN

Scarlett Johansson lesz a női főszereplője az Under the Skinnek, ami egy Földön kívül játszódó sci-fi projekt idegenekkel. A Heat Vision Blogon az alábbiakat írták Johansson idegen jellegű karakteréről:

Johansson egy földönkívüli hipnotizáló nőt alakít, aki a Földön él és megtévesztésig hasonlít az emberekre. Egy karnyújtással elpusztít autópályákat, és a kietlen táj lenne az ő legnagyobb fegyvere az emberek ellen, nem beszélve arról, hogy marha dögösen fog kinézni. Halálosan hatékony, de idővel bonyolulttá válik földi élete. Hamarosan megszállják bolygónkat, és egy ütközés során a saját fajtájába találja magát. Teljesen más, egyedi szemszögből fogjuk bemutatni a filmet.

Jonathan Grazer, a Sexy Beast rendezője társíróként besegített a forgatókönyvbe Walter Campbellnek, és Grazer foglal helyet a rendezői székben is.

Nick Wechsler és James Wilson lesznek a producerek a FilmNation berkein belül, és jövő év tavaszán már forgatni szeretnének, hogy 2012-re készen álljon moziba kerülni az ígéretesnek tűnő sci-fi.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .