Rose Byrne: szellemek, gyertek!

Rose Byrne a szerencsében hisz, nem a szellemekben. A 34 éves ausztrál szépség azt mondja, igazából annak köszönheti a karrierjét, hogy ha komolyan néz, hasonlít Natalie Portmanre: így kapta meg a hűséges Dormé szerepét a Star Wars II. rész - A klónok támadásában (Star Wars: Episode II - Attack of the Clones). Azóta játszott a Trójában (Troy), az X-Men - Az elsőkben, a Koszorúslányokban, egyre szebb és híresebb, mégis szerény és közvetlen. Magáról csak ennyit mond "engem hívnak, ha sem Scarlett Johansson, se Keira Knightley nem ér rá." De legújabb sikerében, az Insidious - A gonosz házában (16) (Insidious Chapter 2, hazai bemutató: október 31.) nem ezért vállalt szerepet.

3S7C0960.CR2

- Azért játszottam szívesen a filmben, mert örültem, hogy végre igazi akciójelenetekben dolgozhatok - nyilatkozta a gyönyörű színésznő. - Meg persze azért, mert annyi cikket olvastam arról, hogy az ilyen filmek forgatásán mindenféle misztikus dolgok történnek. Nagyon szeretnék igazi földöntúli jelenségekkel találkozni. Várom, hogy szellemek látogassanak meg. Az Insidious - A gonosz háza forgatása közben folyton kerestem a jeleket. Vártam, hogy mi lesz. Ezúton is üzenem: kísértetek, szellemek, itt vagyok! Hozzám bármikor jöhettek!

IC Press

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .