Romero új filmjének forgalmazója a Magnet

A napokban került bejelentésre, hogy a Magnolia Pictureshöz tartozó Magnet Releasing szerezte meg George A. Romero új zombis filmjének, a Survival of the Dead-nek (A holtak túlélése) forgalmazási jogait.

Kedvez a Magnet a netes rajongóknak, ugyanis akik rendelkeznek VOD platformmal egy hónappal a mozis bemutató előtt tekinthetik meg a filmet ennek segítségével.

Romero új filmje természetesen a megszokott sémát követi, és ismét zombik ámokfutásának lehetünk tanúi. A Magnolia elnöke, Eamonn Bowles a következőket tette hozzá:

George A. Romero kétségtelenül igazi mozis legenda, és nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a horror rajongók egyik kedvenc szériájának újabb darabját mutathatjuk be. A Survival ötletes, hihetetlenül vicces, és méltó darabja a Holtak franchise-nak.

Természetesen Romero is méltatta a stúdiót:
Nagy tisztelője vagyok a Magnolia csapatának. Kreatívak, elhivatottak, és nagyon izgatott vagyok, hogy az ő kezükbe kerül a filmem.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .