Robbanás és zűrzavar a 24: Live Another Day első forgatási fotóin

Megkezdődött a 24: Live Another Day forgatása Londonban, ahol szintén a ComingSoon.net fotósa alkotott néhány nagyszerű képet. Robbantás, régi arcok régi szerepben, hú, jöhet!

Egyébként Jack Bauer (Kiefer Sutherland) hű segítője, Chloe O'Brian (Mary Lynn Rajskub) is visszatér korábbi szerepében. Bauernek ezúttal is egy olyan terrortámadást kell megfékeznie, ami örökre megváltoztathatja az egész világot. A hagyományhoz híven, dupla résszel indul a széria május 5-én, a következő részt pedig 12-én kapják az amcsik - és kis szerencsével itthon is hozzák időben.

Robbanás és zűrzavar a 24 Live Another Day első forgatási fotóin 01

Robbanás és zűrzavar a 24 Live Another Day első forgatási fotóin 02Robbanás és zűrzavar a 24 Live Another Day első forgatási fotóin 03Robbanás és zűrzavar a 24 Live Another Day első forgatási fotóin 04Robbanás és zűrzavar a 24 Live Another Day első forgatási fotóin 05Robbanás és zűrzavar a 24 Live Another Day első forgatási fotóin 06Robbanás és zűrzavar a 24 Live Another Day első forgatási fotóin 07Robbanás és zűrzavar a 24 Live Another Day első forgatási fotóin 08Robbanás és zűrzavar a 24 Live Another Day első forgatási fotóin 09

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .