Ripleyvel és a Xenomorfokkal is lesz kapcsolat

Ridley Scott rendező az elkövetkezendő hetekben az új sci-fijét fogja népszerűsíteni, és ismét beszélt az Alien: Paradise Lost című Prometheus folytatásról, amiről történetesen tegnap is hallottunk.

Ripleyvel és a Xenomorfokkal is lesz kapcsolat

"Annak idején sokat gondolkoztam, hogy milyen lehetne az Alien 2. Több ötletem is volt. Mindig is érdekelt, ki és milyen célból hozta létre ezt a valamit (a Xenomorfot)? Amikor ezen gondolkoztam, épp a Hold sötét oldalát néztem. A Xenomorf egy Paradise nevű bolygón él, ami egy igazán baljós hely…"

Sok a homályos tényező, de a rendező szavaiból azt is biztosra vehetjük, hogy a Prometheus 2, vagyis az Alien: Paradise Lost bizonyos szempontból a Prometheus történetét viszi tovább, de kapcsolódni fog az első Alien filmhez, sőt, magához Ripleyhez (Sigourney Weaver) is, de azt nem fejtette ki a rendező, hogy pontosan hogyan.

Ridley Scott (ismét?) megerősítette, hogy az Alien 5 is elkészül, és az Alien: Paradise Lost után kerül majd bemutatásra, amelynél produceri tisztséget fog betölteni.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .