Ridley Scott rendezi a Counselort?

Ridley Scott rendezi a Counselort

A Deadline szerint Ridley Scottal folynak a tárgyalások, hogy rendezze meg a The Counselor című drámát Cormac McCarthy forgatókönyvéből.

Ez lehet Scott következő projektje a Prometheus című űrkaland után, amelyet a Fox idén nyáron mutat be 3D-ben. A Pulitzer-díjas Cormac McCarthy félretette regénye írását, hogy dolgozhasson ezen a speciális forgatókönyvön. McCarthy több olyan regényt írt már, amelyből készült film. Ilyen például a Nem vénnek való vidék (No Country for Old Men), Az út, vagy a Vad lovak (All The Pretty Horses).

A The Counselor világának jellege hasonlóan száraz lesz, mint a Nem vénnek való vidéké. A főszereplő egy elismert ügyvéd, aki bízik annyira magában, hogy el tud intézni egy kábítószerüzletet anélkül, hogy bajba kerülne. Azonban ez élete egyik rossz döntése, de megpróbálja túlélni a szituációt és kijutni ebből a reménytelen kelepcéből. A cselekmény napjainkban játszódik délnyugaton.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .