Rendező nélkül a Star Wars: Episode IX

A Lucasfilm és a Walt Disney Pictures mára virradóan arról adott hírt, hogy Colin Trevorrow rendező útjai elválnak a Star Wars: Episode IX-től.

A szokásos sallangszöveg megvan, hogy békésen, meg közös megegyezéssel, és a továbbiak, de tudjuk jól, hogy mi áll a dolgok hátterében. Ez pedig nem más, mint Trevorrow legújabb filmje, a The Book of Henry, amelyet nyár elején mutattak be az amerikai mozikban, és azóta csupán $4,288 millió dollárt jövedelmezett. Magyarán szólva a Disneynek nem jött be a végeredmény, ezért nem akarnak kockáztatni, és keresnek mást Trevorrow helyére.

Igen, a dolog adja magát, hogy a Star Wars: Az utolsó Jedik rendezőjét, Rian Johnsont pletykálják új rendezőnek, ám ez még nyilván csak találgatás.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

2 hozzászólás

  1. Megmondom őszintén én ennek örülök. Szerintem marad Rian Johnson vagy JJ jön vissza.

  2. Edete

    Én már azt sem értem hogy miért adták neki a munkát. Ok a jurassic world nem volt rossz, de nálam keményen megragadt az egyszer nézős kategóriában.
    Elvileg a forgatókönyv (amit szintén ő írt) nem volt jó, ezért is vettek fel pár hete egy írót, aki átírja.

    Szóval én is örülök a hírnek. Hozzanak valami kompetens rendezőt aki méltó a márkához. Rian Johnson maradását egyébként támogatom