Rendező nélkül maradt a Popeye, halott a projekt?

Genndy Tartakovsky készíti a Sonynak a Popeye animációs filmet, amelyről szomorú hírek érkeztek a napokban. A rendező leginkább a Samurai Jack tévésorozat, és a nagysikerű Hotel Transylvania kapcsán lehet ismerős, aki jelenleg a folytatáson dolgozik, melynek előzetese a héten debütált.

Rendező nélkül a Popeye, ami a projekt végét is jelentheti

Nos, az a helyzet, hogy Tartakovsky már nem érintett a Popeye animációsban, ami nem minden, mert így nem kizárt, hogy a Sony kukába dobja az egész projektet - derült ki a Moviefone beszámolójából. Bár a Popeye animációjának tesztjei pozitív visszajelzéseket kaptak, a Sony új vezetése úgy döntött, jegelik a tengeri kalandot.

Jelen pillanatban nem világos, hogy a Sony keres-e új rendezőt az animációs élére, vagy simán csak továbblépnek. Esetleg az sem kizárt, hogy más stúdióhoz kerül a projekt, mint a Steve Jobs film. Robin Williams és Shelley Duvall főszereplésével már készült Popeye film 1980-ban, melyet a Paramount Pictures mutatott be, szóval, ha ez a felállás érvényesül, nagy eséllyel hozzájuk kerül a Popeye animációs. Mit ne mondjak, engem a Tartakovsky-féle változat érdekelt volna nagyon…

Animation Test Featurette:

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .