Rendező, forgalmazó és főszereplő nélkül a Raid remake

Tavaly tavasszal a Screen Gemsnél úgy döntöttek, hogy elkészítik a The Raid remake-et, amelynek alapjait az indonéziai eredeti adta volna. Nem sokkal később meg is szerezték a fő székbe Patrick Hughest (The Expendables 3), Frank Grillo elvállalta a főszerepet, és Taylor Kitschnek is ajánlatot tettek.

Rendező, forgalmazó és főszereplő nélkül a Raid remake

A forgatást idén szeptemberi kezdettel tervezték, ma azonban a The Tracking Board értesülései szerint Patrick Hughes rendező és a forgalmazó, a Screen Gems is kihátrált a projektből, így már csak az XYZ Films maradt játékban. A forráscikkből arra is fény derül, hogy Taylor Kitschnek sincs ínyére a projekt, ami a távozását eredményezte, ám egyelőre Frank Grillo még nem mondott le a dologról. Egyáltalán nem lenne meglepő, hogyha ő is lépne, de az XYZ Filmsnél megindult a tűzoltás, azaz keresnek másvalakit a Screen Gems helyett.

A címkéket használva érdemes visszaolvasni, és megfigyelni a projekt eddigi életútját... Érdekes!

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

1 hozzászólás

  1. zsocso

    Ezt a filmet nem érdemes remakelni. Az első Raid egy jó akciófilm volt. Nincs szükség amerikai nevekre. Na a második rész az már más tészta. Az nálam már majdnem a nézhetetlen kategória. Természetesen a verekedések ott is jók, de a történet és amit 2 bunyó között lemüveltek az 2,5 óra szenvedés.