Remekül nyitott a Tini nindzsa teknőcök

Jöjjön egy meglepő hír, miszerint a Tini nindzsa teknőcök (Teenage Mutant Ninja Turtles) tegnap kimondottan jó számokat produkált, ami dollárban kifejezve $25,6 milliót jelent, bár a csütörtökön zsákolt $4,6 millió sem piskóta.

Remekül nyitott a Tini nindzsa teknőcök

A szakemberek szerint simán meglesz a $60 milliós hétvége, és akkor még csak Amerikáról beszélünk, mondjuk elég sok más országban is vásznakra tűzik, csak minket várakoztatnak majd egy hónapig… Egész konkrétan augusztus 28-ig.

Nem tűnik igazi nyári nagyágyúnak a Tini nindzsa teknőcök, bár ezt majd ráérünk az első hétvége után kijelenteni, vagy épp elfelejteni, de így egyre nagyobb esély van arra, hogy a Paramount Pictures bejelenti a Tini nindzsa teknőcök 2-t (Teenage Mutant Ninja Turtles). Nem csak Megan Foxnak, hanem a teknőcök mögött álló színészeknek is három filmre szóló szerződésük van.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

2 hozzászólás

  1. Solheim Bloodrose

    Valahogy én ezt éreztem… és nagyon örülök, hogy az történt amit szerettem volna a negatív beszólások és okoskodások ellenére. Hajrá Teknőcök! Csak így tovább!!!!

    • Még lehet belőle jó film, ugye látni még nem láttuk, de egy mozijegyet én is rá fogok szánni.