Reese Witherspoon és Ryan Reynolds hatalmas szemei

Ryan Reynolds,Reese Witherspoon,Robert Pattinson,Kristen Stewart

A Variety adta hírül, hogy Reese Witherspoon és Ryan Reynolds szerepet kaptak a Big Eyes-ban, melyet Scott Alexander és Larry Karaszewski rendeznek, Tim Burton pedig produceri posztot tölt be a film életében.

Igaz történet adja az alapokat, a középpontban pedig Margaret Keane és Walter Keane művészek kerülnek, akiknek bizarr festményeik hatalmas szemeket ábrázolnak, amelyek az 1960-as években bejárták a világot, és meglehetősen népszerűek voltak. A film azt fogja bemutatni, hogy Margaret Keane volt az igazi művész és hogy Walter Keane hogyan aratta le helyette az összes babért.

Scott Alexander és Larry Karaszewski saját forgatókönyvükből rendezik a filmet, melynek producere Tim Burton lesz az Electric City Entertainmnet-es Lynette Howell és Jamie Patricof mellett.

Egyelőre tervezés alatt áll a Big Eyes, viszont a forgatást a tervek szerint valamikor tavasszal elkezdik.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

4 hozzászólás

  1. Timcsi

    A sztori még érdekelne is, de két ilyen számomra jelentéktelen színészt nem is hozhattak volna jobban össze. Mi ez a Ryan Reynolds imádat? Mit tud ez az ember? Még Reese Witherspoon csak-csak, de Reynolds?

    • Én mondjuk pont fordítva vagyok. Még Reynolds oké is, de Witherspoon számomra még mindig Doktor Szöszi… valahogy nem lenne baj, ha kilépne ebből a csapdából nálam.

  2. Timcsi

    Hihi :) Nekem mondjuk Witherspoon tetszett a Walk the Line-ban. Semmi különösen átütő, de legalább valami.

  3. huamax

    nekem speciel egyikkel sincs bajom. Amit eddig láttam tőlük ott megálltak a helyüket. Nem kell Julia Roberts vagy Tom Hanks kaliberű alakítást várni tőlük…