Tarantino a Manson gyilkosságokról készít filmet

A The Hollywood Reporter arról számolt be, hogy Quentin Tarantino rendező következő filmje a Charles Manson gyilkosságokra fog fókuszálni.

A jelenleg cím nélkül futó projekthez természetesen Tarantino saját kezűleg dobja papírra a forgatókönyvet mielőtt nekilát a rendezésnek. Harvey és Bob Weinstein ezúttal sem marad ki a projektből, amelyhez már keresik a megfelelő stúdiókat és forgalmazókat. A film forgatókönyve állítólag már majdnem elkészült, és Brad Pittet, valamint Jennifer Lawrence-t már megkeresték egy-egy szereppel kapcsolatban.

A szkript középpontjában - legalábbis egy részében biztosan - Sharon Tate színésznő áll, aki Roman Polanski rendező felesége volt, és Manson a bandája közreműködésével tette el őt láb alól. Jelen következtetések szerint jövő nyáron kezdődhetne is a forgatás, addig pedig Tarantino több A-listás színészt is szeretne megszerezni legújabb filmjébe, hogy ismét valami igazán egyedit alkothasson.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

1 hozzászólás

  1. Szeretem Tarantino filmjeit, de ez a történet engem abszolút nem hoz lázba. Valahogy nem illik Tarantinohoz.