Prison Break, 24 és Designated Survivor előzetesek

Mindenképpen muszáj szót ejtenem a ma reggel netre került Prison Break című visszatérő sorozatról, legalább egy előzetes formájában, ami a régi időket idézi. A jó hír, hogy Paul Scheuring, az eredeti széria alkotója szkripteli az új részeket is, a történet pedig Lincolnról (Dominic Purcell) és Saráról (Sarah Wayne Callies) szól, akik közös erővel próbálják kiszabadítani Michaelt (Wentworth Miller) egy jemeni börtönből. Premier 2017 tavaszán.

A másik nagy kedvencem, a 24 is visszatér, amivel lényegében annak idején sorozatozni kezdtem. A 24: Legacy már egy értelmesebb falat, hiszen Jack Bauert lecserélték, de a karaktert játszó Kiefer Sutherland legalább producerként egyengeti a széria útjait. Úgy tűnik, hogy a hangulatot sikerült megteremteniük, a többi majd menet közben kiderül. Premier 2016 őszén.

Alapvetően az előbb mutatott két előzetest szántam ebbe a posztba, viszont ajánlották a Designated Suvivort, ami számomra lényegében az igazi 24 reboot, vagy spinoff. Mindegy is, hogyan nevezzük, a főszereplője Kiefer Sutherland lesz, aki nem igazán tudja magáról lemosni Jack Bauert. Ezáltal ez is várós, és hihetetlen, hogy ennyire jónak tűnik egy ABC csatornára készülő sorozat. A végén még újra junkie leszek. Premier 2016 őszén.

Végül zárásként itt a Conviction című szintén ABC csatornás sorozat is, ami csupán azért érdekes, mert Hayley Atwell játssza a főszereplőjét, és hiába érdekesnek tűnik, úgy néz ki, hogy emiatt kapott kaszát az Agent Carter... Premier 2016 őszén.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

1 hozzászólás

  1. Ez eredeti Prison Break-et szerettem, de nekem ez már nagyon erőltetett. Először a sorozatban betegségben meghalt. Még sirja is volt meg szomorú búcsúja, aztán egy TV filmben bemutatták, hogy feláldozta magát, miközben kiszabaditotta a szerelmét. Most meg kiderül, hogy nem is halt meg és börtönben van.