Premierdátumot kapott a Crimson Peak és a Tökéletes hang 2

A Universal Pictures kitűzte néhány közelgő filmjének premierdátumát. Kezdjük az első és legfontosabbal, Guillermo del Toro új filmjével, a Crimson Peakkel, ami 2015. október 16-án érkezik, viszont erre a napra még nem jelentkezett be másik film.

Mia Wasikowska alakítja a főszereplőt, Edith Cushinget, aki rájön, hogy férje nem az az ember, akinek megismerte. További szerepekben Charlie Hunnam, Tom Hiddleston, Jessica Chastain, Burn Gorman, Jim Beaver, Javier Botet és Emily Coutts. A filmet del Toro rendezi Matthew Robbins és Lucinda Coxon forgatókönyvéből, a forgatás pedig februárban kezdődik a torontói Pinewood Studiosban.

2015. február 27-én debütál Baltasar Kormákur új filmje, az Everest, amelynek Ryan Reynolds Selflessével kell felvennie a harcot. A főszereplőit Josh Brolin, Jake Gyllenhaal, John Hawkes és Jason Clarke játsszák, és igaz történeten alapul ez a hegymászós dráma, amelyről a címkék sokkal többet elárulnak. A forgatás részleteiről viszont nincs hír.

Premierdátumot kapott a Crimson Peak és a Tökéletes hang 2

A minap megtudtuk, hogy Elizabeth Banks rendezi a Pitch Perfect 2-t, a Universal Pictures pedig 2015. május 15-ére tűzte ki a premier napját. Ekkor érkezik a Mad Max: Fury Road is - hú de messze van, jöhetne hamarabb is! A Pitch Perfect 2 főszerepeiben Anna Kendrick és Rebel Wilson is visszatérnek, de a többiekről nincs hír, és a történet sem publikus jelenleg.

A Deadline giga beszámolójából arra is fény derült, hogy az Ouija idén október 24-én debütál, amikor a Parajelenségek 5 (Paranormal Activity 5) és a Business Trip is érkezik. Az As Above, So Below augusztus 15-én a The Expendables 3-mal és a The Giverrel száll szembe. Ez a thriller néhány felfedezőről szól, akik Párizs mérföldhosszúságú katakombáit járják, ahol szörnyű titokra bukkannak. A filmet John Erick Dowdle rendezi, de a főszereplőit még nem jelentették be.

Liam Neeson új drámája, az A Walk Among the Tombstones szeptember 19-ére van kiírva, ekkor érkezik a Dolphin Tale 2, a The Drop (korábban Animal Rescue) és Az útvesztő (The Maze Runner) is.

Végül pedig a stúdió bejelentette az Illumination címnélküli projektjét, ami Untitled Pets Project címen született meg. Louis C.K. hangolja a főszereplőt, egy Max nevű New Yorki kutyát, akinek világa felborul, amikor gazdája hazavisz egy Duke (Eric Stonestreet hangolja) nevű korcs kutyát. Ám végül félreteszik ellentéteiket, amikor felbukkan egy Hógolyó nevű nyúl, aki olyan állatokból toboroz sereget maga mellé, amiket sorsukra hagytak a gazdáik. A projektet 2016. február 12-ére szeretnék megvalósítani, és természetesen animációs filmről van szó.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .