Pókember hivatalosan is a Marvel univerzum tagja lett

A Sony Pictures Entertainment és a Marvel Studios tegnap este bejelentették, hogy a Sony összeköti a Marvellel Pókember csodálatos világát.

Pókember hivatalosan is a Marvel univerzum tagja lett

Most lesz először példa arra, hogy Pókember feltűnik egy Marvel filmben, ami a Marvel univerzumának (MCU) egyik felvonása. A Sony Pictures gyorsan ki is tűzte 2017. július 28-ára a legújabb film premierjét, amelynek egyik producere Kevin Feige lesz, valamint a Marveles csapat Amy Pascallal együtt, akik már 13 éve a stúdió égisze alatt ténykednek. Azonban mielőtt a karakter kapna egy új saját filmet, felbukkan egy Marveles filmben is. Továbbra is a Sony Pictures finanszírozza, producálja és felügyeli a Pókember filmek gyártását.

Pókember a világ egyik legsikeresebbje franchise-a a Sony Pictures történetében, ugyanis az öt film több mint $4 milliárd dollárt jövedelmezett világszinten. Szóval a következő Pókember kalandra még cirka két és fél évet kell várnunk.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .