Pókember felbukkan a Venom spin-offban?

Azt már tudni lehet, hogy A csodálatos pókember 4 (The Amazing Spider-Man 4) előtt érkeznek a The Sinister Six és a Venom külön filmek, arról azonban nem esett szó, hogy Pókember feltűnik-e ezekben.

Pókember felbukkan a Venomban

A londoni premieren feltették a kérdést Matthew Tolmach producernek, aki azt mondta, bármi lehetséges, és ő pont ezt szereti a Marvel-filmekben, hogy sosem tudhatja előre az ember, mi fog történni. Mivel mindkét spin-off középpontjában negatív karakterek állnak, adódott a kérdés, hogy nem lesz-e ez túlzás, illetve hogy feltűnnek-e azért pozitív hősök is a filmekben, amelyre Tolmach azt válaszolta, hogy némelyik karakter komoly változásokon megy majd át, és minden figura nagyon összetett, így egyikre sem lehet rámondani, hogy 100%-ban gonosz és negatív karakter.

Végül pedig elmondta, hogy egyelőre nem szerepel a terveik között egy Bosszúállók-Pókember crossover.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

7 hozzászólás

  1. Tomi

    pedig jó lenne, ha feltűnne Pókember az Avengersben.. az Avengers 3-ban legalábbis

    • Igen, mindenki ezt várja már évek óta… Kérdés, meglépik-e, és ha igen, mikor?

  2. The Lost Soul of Mr. Parker

    Pedig lassan összeáll a kép. Gondolj bele.

    Az ASM3-ban nyilván Venom lesz az ellenfél. Egyrészt mert népakarat miatt muszáj lesz, másrészt őt külön filmben nem lehet felvezetni, mert eredete szorosan összefügg pókemberével. (Nyilván nem egyedül lesz, mert megalomániások. Pedig jó forgatókönyvvel simán elvinne egy filmet. De ha már lesz mellette más is, reménykedjünk, hogy Carnage.. bár ahhoz erős hangulatváltás kellene a sonytól)

    Aztán jöhetnek a spin-offok:
    Sinister Six – bemutatkozik Octopus, Keselyű stb. (itt is elég szabad kezük van azért hogy ki lesz a 6 karakter)
    Venom – aki “nagy változáson esik át”, magyarul jó fiú lesz, ahogy a képregényben is.

    Aztán jöhet az ASM4….

    Plusz: Venom azért is jó anyag a stúdiónak, mert periodikusan változik, hogy ki van a ruha mögött, vagyis akár filmek között is színészt cserélhetnek kényükre kedvükre :P

    • Ésszerű lenne a harmadik részben felvezetni, aztán csak eljutunk megint nagyjából oda, ahol a régi Pókember film is járt – pontosabban a harmadik. Fú, oké, most nagyjából olyan infókat hallottam nagyrészt, amiket korábban soha, szóval van ebben potenciál, kérdés, hogy hogyan használják ki. De ideje lenne rákapcsolni, mert Webb nem rendezhet mindent, hiába megy ez neki, mint a karikacsapás.

  3. The Lost Soul of Mr. Parker

    Ja és az Avengers + SM témához:
    Én is megnéznék egy Avengers filmet amiben RDJ és Garfield osztják egymást, de ez sosem jön létre. Ha lesz is valaha ilyen film az már egy másik generáció lesz, tekintve hogy mindenki versenyszerűen lobogtatja a terveit 2020-ig.

    Azért abba érdekes belegondolni, hogy évtizedekkel ezelőtt a DC és a Marvel tudott nyelni egy nagyot és együtt dolgozni crossoverekben, hogy lássuk pl. HULKot Batman ellen. Jelen korunkban meg már annak is örülhetünk, ha a marvel karakterek egy része tud egy filmkockán szerepelni. Szomorú.

    • Igen, valóban durva a hadakozásuk, pedig egy nagyobb jó érdekében lehet, hogy érdemes lenne összefogni, bár szerintem úgy vannak vele, hogy amíg nyit bő $100 millával egy saját filmjük, addig nem fognak keresztezni két karaktert, hogy aztán a bevételeken is osztozzanak. Sajnos minden stúdió pénz orientált, ezért látom a jövő a független filmekben, persze azoknak semmi közük ehhez a témához.

      • zsocso

        Na most mondtad el a tutit. Szerintem is az van, hogy egy Avengers nyit pl. 100 millióval. Ugyanez van a Pókemberrel is. De ha kereszteznék a két franchise-t az nem jelenti azt, hogy 200 millióval nyitna egy Pókemberes Avengers. Ha ugyanannyi lenne a bevétel, akkor ott a stúdiók már vesztenének jó pár milliót.