Planet Hulk film és/vagy A Galaxis őrzői 2 egyben?

Az elkövetkezendő hetekben a Bosszúállók: Ultron kora (Avengers: Age of Ultron) köré tervezett promóciós körutak miatt vélhetően sokat fogunk hallani a csapat hőseiről.

Mark Ruffalo szerint lesz Planet Hulk film

A minap megtörtént az első találkozó, ahol Mark Ruffalo azt állítja, hogy a különálló Hulk film elkészül. Régóta pletykálják már, hogy a zöld pusztítót az űrbe megy, vagyis tényleg elkészül a Planet Hulk? Vagy esetleg Hulk szövetségre lép Star-Lorddal, ami A Galaxis őrzői 2-ben (Guardians of the Galaxy 2) valósul meg?

Mark Ruffalo Hulkját gondolom, hogy szükségtelen bemutatni. A színész a Bosszúállókban keltette életre először Hulkot, akivel természetesen a hamarosan mozikba kerül Bosszúállók: Ultron korában is találkozhatunk.

A héten bejelentették, hogy Anthony és Joe Russo rendezik a Bosszúállók 3-at és 4-et (Avengers: Infinity War Part 1, Avengers: Infinity War Part 2), vagyis az első két részt jegyző Joss Whedon biztosan nem tér vissza korábbi tisztségében. Ez már nem új hír, viszont az igen, hogy miért nem Whedon rendezi a folytatásokat. A filmes szakember szerint ez inkább a fiatalok feladata, vagyis nem ő a megfelelő ember. Habár, az sem mellékes, hogy Whedon "rémálomnak" nevezte a második rész forgatását, amiről már szintén volt szó a múltban.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

2 hozzászólás

  1. zsocso

    A Planet Hulk vonalat nem ismerem, de érdekes lenne ilyen közegben látni a Guardians-al együtt. Valahogy ezt úgy tudom csak elképzelni, hogy ha Hulk értelmes lesz. Van egy olyan történetszál is, ahol átváltozás után is megmarad Bruce Banner intelligenciája.

    • A mai Castingban még inkább erre felé viszik a szálakat elvileg, de majd meglátjuk. Kéne már a karakternek egy rendes film, és háttér… Jegyzem meg, anno az első Hulk és A hihetetlen Hulk is bejött… csak a színészváltogatást nem favolom…