Paul Walker kétéves szerződést kötött a Universallal

Paul Walker kétéves szerződést kötött a Universallal

A Halálos iram-filmek akciósztárja, Paul Walker kétéves szerződést kötött a Universal Pictures-szel, aki egyébként producerként is ténykedik, és a szerződés igazából a Laguna Ridge Pictures nevű produkciós cégével kötötték.

Az első projekt a Skycraper című akcióthriller, amely Mike Sobel saját ötlete alapján készül. Paul Walker nem csak szerepel, hanem executive producerként is felügyeli a projektet Neal H. Moritz mellett, aki az Original Films-en keresztül űzi ezt a tevékenységét.

"Hosszú és sikeres barátság rajzolódott ki az évek során köztem és a Universal között. Izgatott vagyok, hogy tovább folytatódhat a közös munka Neallel, aki mellesleg nagyban hozzájárult, hogy most itt tart a karrierem. Továbbá támogatást kapok Jim Berkustól, Theres Peterstől és Christopher Harttól az UTA-n, nem beszélve menedzseremről, Matt Luberről, és producer társamról, Brandon Birtellről. Szóval itt az ideje megtenni a következő lépést." - mondja Walker.

Walker és a stúdió legutóbbi közös produkciója, a Fast Five már több mint $630 milliót jövedelmezett világszerte, ami a Universal történelmének egyik legsikeresebb filmje. Tavasszal elkezdődnek a Halálos iramban 6 (The Fast and the Furious 6) munkálatai.

Walker főszereplőként, és executive producerként veszi ki részét a Hours című projektből, amelynél a Safran Company-s Peter Safran mellett producerkedhet. A thriller a Katrina New Orleans-i utóhatásait mutatja be, és áprilistól esnek neki a projektnek. Ezen kívül ne feledjük, hogy Walker főszerepel és executive producálja is a Vehicle 19-et, a Safran Companyvel együtt.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .