Paul Walker helyett Rupert Friend és James Marsden

Ugyan régebben hallottunk már róla, de annak idején Paul Walker írt alá a 47-es ügynök szerepére a Hitman rebootban, ami az Agent 47 címet kapta még akkor. Nos, Walker helyére valakit találnia kellett a 20th Century Foxnak, ő pedig nem más, mint a Homeland sorozatból ismert Rupert Friend.

Aleksander Bach rendezi majd a filmet, aki Michael Finch és Skip Woods forgatókönyvéből fog dolgozni, és ezzel debütál majd a szakmában. Egyelőre a történet részleteit még mindig nem tudjuk, és a forgatás kezdőnapja sem tiszta.

Paul Walker helyett Rupert Friend és James Marsden

A másik projekt, amely érintette volna Walkert, a Relativity Media The Best of Me-je, ahová James Marsden érkezik a nemrégiben elhunyt színész helyére.

Ez a projekt azért lehet érdekes, mert Nicholas Sparks azonos című regénye alapján készül. A női főszerepre Michelle Monaghan írt alá, a rendezés pedig Michael Hoffmanra vár, de a pontos dátum még nem ismert. Ellenben a premier napját 2014. október 17-ére tűzték ki.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .