Paul Rudd és Amy Poehler némi gyűlölködés után szerelembe esik

Paul Rudd és Amy Poehler némi gyűlölködés után szerelembe esik

Paul Rudd és David Wain író/rendező újra közös filmbe, a They Came Together című romantikus vígjátékba vágja fejszéjét a 2001-es Gyagyák a gatyában, avagy tudom, kit fűztél tavaly nyáron (Wet Hot American Summer) után, amelyben Amy Poehler szintén szerepelt.

A Lionsgate producerként lesz jelen a film életében, amely Joelről és Mollyról, két nagyvárosi egyénről szól, akik első látásra meggyűlölik egymást. A pasas nagymenő vállalati menedzser, aki azzal fenyegeti Mollyt, hogy a földdel teszi egyenlővé a kis kézműves-kütyü boltját. A szitu nagyban megegyezik A szerelem hálójáb@n (You've Got Mail) sztorijával, ahol a két főszereplő előbb gyűlöli, majd szenvedélyesen megszereti egymást, és ezzel a film is a klasszikus rom-kom nyomdokaiba lép.

Michael Showalter és David Wain közösen írták a forgatókönyvet nem sokkal azután, hogy befejezték előbb említett 2001-es filmjüket. Még akkoriban el is kezdtek rajta dolgozni, de a Universal Pictures parkolópályára tette a projektet. Az érdeklődés januárban, a San Francisco Szkeccsfesztiválon éledt fel újra, ahol Paul Rudd és Amy Poehler bemutatta a forgatókönyvet.

Egyelőre a forgatás napja még mindig nem derült ki, de elméletileg akár már jövőre be is mutathatják, hacsaknem a film is úgy jár majd, mint a forgatókönyve, hogy jó időre jegelik.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .