Parkolópályán a Terminator Genisys 2

Az idei év egyik nagy várományosa volt a Terminator Genisys, amit sokan ekéztek, pedig nincs vele baj, viszont most lehet örülni, mert a Terminator Genisys 2 bizonytalan időre süllyesztőbe került - írja hírében a The Hollywood Reporter.

Parkolópályán a Terminator Genisys 2

Amerikában nem hozta az elvárt számokat, de a gyártó a nemzetközi bevételeknek is örült, főleg a kínaiak által generált dollármillióknak, viszont úgy tűnik, hogy ez végül mégsem volt elég. Korábban ugye az volt a terv, hogy trilógia készül a Terminator Genisys alapján, ráadásul a Terminator Genisys 2 és a Terminator Genisys 3 premierdátumait (2017. május 19. és 2018. június 29.) is bejelentették, ami most megy a süllyesztőbe. És akkor még a tévésorozatot nem is említettem.

Mivel most egy darabig nem lesz semmi a folytatásokból, 2019-ben az egész franchise jogai visszaszállnak James Cameronra, aki most épp az Avatar folytatásokba ásta bele magát nyakig. Az már a jövő zenéje, hogy Cameron mihez kezd a jogokkal, de egy darabig bizonyára jegelve lesz a projekt.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

1 hozzászólás

  1. zsocso

    Kár érte. Nekem bejött a Genisys.